Bedste bilvask i København

En bilvask hos SteamFoss er lig med grundighed, bekvemmelighed og miljøhensyn. Bestil os til din næste bilvask i København og mærk følelsen af en total rengjort bil.

Vi kommer hjem til dig eller dit arbejde

Vi arbejder alle ugens 7 dage og i al slags vejr

Vi er (muligvis) Danmarks bedste

N
Vi kommer til dig
N
Vi er miljøvenlig
N
Vi dræber op til 95% af bakterier

Sådan fungerer det

1

Bestil på 2 min.

2

Vi kommer ud til dig

3

Din bil vil skinne som ny

Se vores nye reklamefilm

Kvalitetsbevidst udvendig og indvendig bilrengøring i København

Du kan altid genkende SteamFoss’ bilvask i København på den høje kvalitet. Vores behandlere viger ikke fra arbejdet, før du har en skinnende ren bil at færdes i igen.

I vores udvalg af serviceydelser til din bil i København finder du både udvendig og indvendig bilrengøring samt polering, hvis køretøjet trænger til ekstra forkælelse.

Vandbesparende dampvask af biler i København

SteamFoss sætter sejlet for en ny tid og tager stort hensyn til miljøet, når vi foretager vores dampvask af biler i København. Vi benytter os af dampen fra varmt vandt til rengøringen. Det skåner omgivelserne for mange liter vand sammenlignet med en traditionel bilvask.

Ikke alene er måden, hvorpå vores bilvask foregår, miljøvenlig. Det er også en særdeles effektiv metode til at komme alle bakterier i selv de mindste og mest utilgængelige sprækker til livs.

Trænger din bil til en kærlig hånd, er du kommet til det helt rette sted. SteamFoss er klar til at betjene dig med Københavns bedste bilrengøring! 

Mere end 30.000 tilfredse kunder

Super effektive, søde, omhyggelige og servicen er helt i top ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Prøv det. 👌⭐️🤩

- Juliana Torfhild

SteamFoss - Trustpilot

 

Bilen er som ny og Filippe var virkelig sød og dygtig. Vi burde ha’ brugt StreanFoss før. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang. Fantastisk!

Michael R. Kremer

SteamFoss - Trustpilot

Super godt og grundigt arbejde. Min bil skinner indvendigt, udvendigt og i alle sprækker er der rent og fint 💫 Tak til den flinke og dygtige medarbejer ⭐️

Birgitte Skjold Knudsen

SteamFoss - Trustpilot

Super tilfreds med Farhad’s arbejde. Omhyggelig og meget venlig og imødekommende. Dejligt at sætte sig i en ren bil!!

Sussie Wistoft

SteamFoss - Trustpilot

Super god service. Vores bil var så rent og næsten splinternye. Dufter så dejligt. Super ros til Farhads flot arbejde 👍👍👍

Anita S. Cervantes

SteamFoss - Trustpilot

Jeg er så imponeret over den omhyggelige rengøring min bil har fået. Tror ikke engang den var så ren da jeg købte den. Bedste service!! Kan varmt anbefales.

Caroline Viggo Ullerup

SteamFoss - Trustpilot

Vælg bilstørrelse

Minibil

Mellem bil

Stor bil

Stationcar

SUV

Varevogn

Motorcykel