Erhvervsaftale?

Vi er allerede fast klargøringspartner for en lang række virksomheder i Danmark. Lær mere om, hvad vi kan tilbyde lige netop din virksomhed eller få et uforpligtende tilbud.

Vi kan være jeres faste klargøringspartner

Vi kan lave alt fra en almindelig og miljøvenlig bilvask til motorvask, klargøring og polering. Vi ønsker at være jeres klargøringspartner og kan stå for alle opgaver, som er relateret til bilen, herunder også opfyldning af væske, olie samt skift og opbevaring af dæk.

Medarbejderløsning

Giv dine medarbejdere en ekstra fordel og lad dem få vasket deres bil, mens de er på arbejde. Afhængig af efterspørgslen kan vi komme ud til jeres firma en fast dag om ugen eller måneden. 

Firmabiler

Vi sikrer, at jeres firmabiler, lad det være sælgernes biler eller direktørens bil, fremstår pæne og præsentable. Vi kommer ud til jer på jeres adresse enten i eller uden for arbejdstiden.  

Forhandlerløsning

Denne løsning er velegnet til bilforhandlere eller leasingselskaber, som vil sørge for, at deres biler altid bliver leveret i den bedst tænkelige tilstand og til en konkurrencedygtig pris.

Servicebiler/bilflåde 

Denne løsning er velegnet til firmaer, som er i besiddelse af en bilflåde. Vi kan nemlig varetage rengøringen og klargøringen af jeres biler, uanset om det er almindelige biler eller varevogne.

Uddrag af kundeudtalelser

"Hos Finn L. & Davidsen VVS og elinstallatør har vi brugt SteamFoss til rengøring af vores servicevogne. Arbejdet udføres nemt for vores serviceledere, som stiller vognen om morgen, og kort tid efter klar til igen at kører ud til kunderne. Vi har været rigtige glade for samarbejdet med SteamFoss og især deres nye erhverv booking system gør det nemt for os at lave aftaler med kort varsel."

Lars Boye-Nielsen – Finn L. & Davidsen A/S

"Vi bruger SteamFoss til at få rengjort vores firmabiler på stedet. Det var været hurtigt og effektivt, og de har selv alt med til brug for rengøringen. Bilerne har set ud som nye, når SteamFoss har forladt parkeringspladsen. Vi er yderst tilfredse. En meget tilfreds kunde Monofiber Aps"

Kim G. Jensen – Monofiber ApS

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Hvilken løsning(er) ønsker du?

Hvor mange biler drejer det sig om?

Hvilken rengørings type ønsker du?

Hvorfor SteamFoss som klargøringspartner?

Styrk jeres branding

Bilvask med damp er den mest miljøvenlige og grundige metode til vask og klargøring af bilen. Ved en dampvask bruger man kun tre litervand sammenlignet med vaskehaller, der i gennemsnit benytter 150 liter vand til en bilvask. Det er godt for miljøet, og det er uden tvivl et godt træk for jeres branding og forretningspolitik.

Alt under et “tag”

Vi kan klare alle klargørings- og serviceopgaver, herunder: 

  • Grundig indvendig og udvendig rengøring med damp
  • Effektiv og grundig sæderens
  • Fjernelse af lugt fra opkast, urin m.m. 
  • Motorvask og påfyldning af væske(r) 
  • Polering af vaskehalsridser 
  • Dækskift og opbevaring

Spar tid og penge

I slipper for at ansætte en in-house klargøringsmand eller ungarbejder til at rengøre bilen i vaskehallen. Lad os varetage den opgave og spare jer for både tid og penge. Vi er fleksible og kan rykke ud til jer med en dags varsel.

Rene biler – Altid

Et samarbejde med os betyder, at vi kan blive jeres faste klargøringspartner. På den måde står vi altid til rådighed for jer, lige så ofte som I ønsker det. Slip for beskidte bilder. Lad os stå for denne opgave og sikre, at alle jeres biler altid er nydelige og skinnende rene.

Mere end 150 virksomheder bruger SteamFoss

Her er et lille udpluk af vores kunder