Bilvask i Allerød

SteamFoss bør være dit førstevalg, når det kommer til bilvask i Allerød. Vi er garant for bilvask af høj kvalitet og tilbyder både indvendig og udvendig bilrengøring i Allerød.

Vi kommer hjem til dig eller dit arbejde

Vi arbejder alle ugens 7 dage og i al slags vejr

Vi er (muligvis) Danmarks bedste

N
Vi kommer til dig
N
Vi er miljøvenlig
N
Vi dræber op til 95% af bakterier

Sådan fungerer det

1

Bestil på 2 min.

2

Vi kommer ud til dig

3

Din bil vil skinne som ny

Se vores nye reklamefilm

Mobil bilrengøring i Allerød

SteamFoss er aktive på det meste af Sjælland, hvor vi kommer ud enten på din hjemadresse eller ved din arbejdsplads og rengør bilen, imens du tager dig af andre gøremål.

Vi sætter en stor ære i den meget miljøbevidste metode, vi anvender til bilrengøring i Allerød. SteamFoss’ behandlere udnytter dampen fra varmt vand til at rengøre bilen og sparer på den måde en stor mængde vand i processen.

Fremgangsmåden er ikke alene miljøvenlig. Den har også vist sig særdeles effektiv. Du kan således se frem til at sætte dig ind i bil, der er så godt som bakteriefri, når den har været i hænderne på vores dygtige behandlere.

Grundig dampvask af bil i Allerød

SteamFoss udmærker sig ved sin meget grundige indvendige og udvendige bilrengøring i Allerød. Du bestemmer helt selv omfanget af bilvasken.

Ønsker du at få foretaget en dampvask af bil i Allerød, er du kommet til det helt rette sted. SteamFoss får din bil til at shine igen!

Mere end 30.000 tilfredse kunder

Vælg bilstørrelse

Minibil

Se priser

Mellem bil

Se priser

Stor bil

Se priser

Stationcar

SUV

Varevogn

Motorcykel

STEAMFOSS A/S

Brydehusvej 15
2750 Ballerup
info@steamfoss.dk
Tlf: 70605636

CVR: 40433694